Horsemanship

I stalden på Sønderbygaard arbejder vi meget meget med horsemanship, hvad det vil sige at få et godt samarbejde imellem hest og rytter. Vi bruger horsemanship i alle former for undervisning og træning af heste. Når man træner horsemanship træder man et skridt tilbage og træner hesten på en naturlig måde. Teknikkerne tager udgangspunkt i observationer af hvordan vild heste kommunikere. Via horsemanship skaber man et stærkere kommunikativ bånd imellem hest og rytter. 

Som noget nyt er vi begyndt at udbyde kurser i mindfulness og horsemanship på Sønderbygaard.

atgeir

Mindfulness & Horsemanship

Kursus i Mindfulness og Horsemanship

Mindfulness betyder oversat til dansk ”bevidst nærvær”. At være til stede med alle sanser i nuet, at stoppe tankemylderet og opleve direkte hvad mærke hvad der sker lige her og nu.

Horsemanship betyder hesteforståelse. Horsemanship vil sige at skabe et samarbejde via kommunikation mellem hest og menneske.

At arbejde med bevidst nærvær og hestehåndtering er en fuldstændig vild og overvældende mulighed, som bliver en psykologisk oplevelse og et sansebombardement. Man mærker oplevelserne, følelserne og teknikkerne helt ind i hjertet. Og det er stort!

Horsemanship

Send en besked for mere information