Omslag Seje Kvinder Vilde heste

Seje Kvinder

Vilde heste

Bag om bogen

Drop moden og træk i en foret Harboørehabit, hvis du vil overleve herude. Vi har den også med rød lynlås! Hun gik catwalk i stuen, mens afrikaneren så til med et undrende blik. Eksotiske afrikanere, engelske operasangere, hollandske kunstnere, vestjyske bønder, canadiske cowboys, og besværlige teenagere.

En række helt almindelige mennesker med dybt forskellig livsstil, livsmål og værdier mødes i denne dejlige fortælling fra en lille by langs Vesterhavet. Det er en kærlig, morsom og realistisk roman om stærke kvinder i Vestjylland. Om kunsten at jonglere mellem karrierepres, drømme og længslen efter at elske selv og være fuldt til stede i det liv, de har valgt. Der kæmpes med forventninger og stress, mellem kunst og købmandskab, valg og fravalg. Om Vesterhavets indflydelse på menneskers liv og humør og om et muligt liv uden WI-Fi. Venner, kærlighed, familie, karriere, kunst og mindfulness fylder meget i fortællingen, og så er det en bog om heste. Vilde heste, andalusiske heste og islandske heste, om horsemanship og dyrenes evne til at heale mennesket.

Bog
Omslag Seje Kvinder Vilde heste

Anden del af serien

Følg med i anden del af serien Seje kvinder. Om de tre kvinder på landet, som nu er blevet voksne.

Da første del, Seje kvinder – Raku, udkom første gang tilbage i 2003 fik den glimrende anmeldelser.

Fra lektørudtalelsen lød: Der er både dramatik, romantik og happy ends, alt skildret troværdigt og rammende Det er en velskrevet og realistisk skildring af nutidigt kvindeliv ved vendepunktet mellem ung og voksen

Denne bog forsætter beretningen om de seje kvinders liv langs Vesterhavet. Nu er de voksne, klogere og mere i tvivl.

Om forfatteren

CAT_0721

Christina Kjelsmark er kunstner, men også lektor i samfundsfag og kunsthistorie og har undervist på VUC og i gymnasiet i over 25 år. I dag er hun anerkendt landskabsmaler, driver sit eget galleri og kunstskolen Sønderbygaard. Dertil har hun også en stor stald med heste, rideskole og undervisning. 
Hun siger selv. ”Gennem daglig kontakt med kursisterne opleves hvordan den kreative proces formidler energi, viden og selvtillid.”

Køb bogen nu

Omslag Seje Kvinder Vilde heste

228 kr

  Inkl. fragt